Information

Aktiviteter

Diverse

Sponsorere

Kontakt

Nyheder i klubben
Generalforsamlinger - Ekstra ordinær den 13. maj og ordinær den 10. juni

Til Dykkerklubben AKTIVs medlemmer

Coronavirus situationen har jo på alle måder påvirket Dykkerklubben AKTIV og de enkelte medlemmer samt hele den øvrige verden…

I Dykkerklubben AKTIV havde vi planlagt og indkaldt til ”Ordinær generalforsamling 2020” onsdag den 18. marts 2020, men det kunne vi ikke gennemføre da Danmark blev lukket ned - I forlængelse af dette har vi rykket og rykket den ordinære generalforsamling. Næste planlagte dato er/var onsdag den 13. maj. Men fredags kom udmeldingen så om fase 2 af genåbningen af Danmark, og den giver os desværre ikke mulighed for at gennemføre den ordinære generalforsamling som planlagt, da der stadigvæk kun må samles maksimalt 10 personer. Efterfølgende er så udmeldingerne kommet om fase 3 & 4 af genåbningen Danmark som betyder, at vi tidligst først efter den 8. juni kan gennemføre den ordinære generalforsamling med fysisk fremmøde (Bestyrelsen har overvejet en virtuel generalforsamling via SKYPE, TEAMS, ZOOM mv., men valgt at holde fast i, at vi vil mødes og face to face gennemføre den ordinære generalforsamling). Men, der er ingen sikkerhed for at coronavirus situationen i Danmark ikke ændre sig, og vi så skal rykke den ordinære generalforsamling igen og måske igen…

I bestyrelsen sidder vi med det dilemma - At vi igennem længere tid har arbejdet på at skaffe finansiel støtte til udskiftning af den lille RIB, og står med tilsagn om ikke mindre end 242.153 kr., som skal anvende snarest efter bevilling og typisk senest med dokumenteret anvendelses et år efter. Derudover håber vi, at en ny RIB jo også skabe gælde ved både de unge og voksne medlemmer af Dykkerklubben AKTIV. Derfor vil bestyrelsen meget gerne i gang med ny investeringen i den nye ”Lille RIB”, da der typisk også er behandlings- og leveringstid mv.

 

I forlængelse af dette, har bestyrelsen besluttet følgende:

Onsdag den 13. maj 2020 kl. 19.00 gennemføres en ”Ekstra ordinær generalforsamling” via SKYPE i stedet for den ordinære generalforsamling, og kun med et punkt på dagsorden - Bestyrelsens forslag ”Udskiftning af den ”Lille RIB 5 m Bombard” - Se tilhørende møde indkaldelse og forsalg med tilhørende Powerpoint.

Link: Deltag i Skype-møde    Da vi er mange gennemføreres mødet uden video

Deltag via telefon: 79201299   Møde-id: 59366

LogIn eller Ring op gerne 5 min før møde start, og har du problemer kontakt Henning Aaberg på 20759190

 

Onsdag den 10. juni 2020 kl. 19.00 gennemføres den ”Ordinære generalforsamling” i Klubhuset. Se tilhørende møde indkaldelse og forslag.

 

Bestyrelsen vurder, at vi med force majeure her i coronavirus tiden på denne måde varetager Dykkerklubben AKTIVs tarv bedst muligt. Er du uenig, bedes du hurtigst muligt og inden den ”Ekstra ordinære generalforsamling” sende en skriftlig indsigelse til formand Henning Aaberg haa@eucl.dk.

 

P.b.v.

Henning Aaberg – Formand Dykkerklubben AKTIV

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nyheden tilføjet af: Henning Aaberg

Log Ind

 
 
Glemt Password

Nyheder

fredag 26 juni 2020
Støtte til renovering af "BAD & TOILET" faciliteterne i klubhuset...
Læs mere....

fredag 26 juni 2020
Sejl SIKKERT & LOVLIGT
Læs mere....

onsdag 17 juni 2020
Arbejdslørdag den 20. juni 2020
Læs mere....

Arrangementer

søndag 12 juli 2020
Klubdyk Søndag Kl. 09.00.
Læs mere....

onsdag 15 juli 2020
Klubdyk & -aften Onsdag Kl. 19.00.
Læs mere....

fredag 31 juli 2020
UNGDOM - Snorkeldykning i Lillebælt
Læs mere....

Tilfældigt Billede

Copyright © 2019 - 2020 Dykkerklubben Aktiv